Contact

Den Haag To Go is een onafhankelijke stadsgids over locals. Met verhalen die zo laagdrempelig zijn dat iedereen kan instappen, maar verdiepend genoeg om je mondhoeken te laten krullen. 

Niet je ultieme hotspotpagina (meer)

Vijf jaar geleden kenden mensen ons als de ultieme hotspot-pagina. Als een verkeersregelaar wezen we de weg naar de tofste plekken in de stad. Inmiddels noemen we onszelf meer een dirigent. Die opzoek is naar samenhang, de diepere lagen. En een met-zijn-alle-mentaliteit heeft. We laten je zien én horen wat de stad te bieden heeft. Samen. Als een soort keurmerk. Een pionier. Maar vooral een laagdrempelige plek die je bijpraat over de stad. Met altijd lokale initiatieven op nummer één.

Inmiddels hoef je maar ‘Haags’ te zeggen en onze oren zijn gespitst. We zijn een stadsgids waar je bijgepraat wordt over verrassende plekken en onverwachte momenten. Met verhalen. Door bijvoorbeeld een uitgebreid gesprek aan te gaan met je favoriete festivalorganisatoren. Of de muzieklijst van strandtenten in handen te krijgen. En met letterlijke én figuurlijke kijkjes in de keuken, waar we recepten delen van befaamde gerechten uit de stad. Unieke en orginele verhalen, die Den Haag maken en vormen. 

Gefilterde agenda

Er zijn al genoeg kanalen die je helpen herinneren aan lege panden die worden gevuld met ketens of ‘gewoon’ een wekelijkse agenda delen. Daarom maken we het heel simpel. Voor jou en voor ons. Den Haag To Go filtert alle gebeurtenissen. Om een selectie van lokaal en duurzaam over te houden. Zodat je niet elke week herinnerd wordt dat er musea en rondvaarten zijn. Sluiten we hen dan uit? Echt niet! Maar Den Haag To Go kijkt veel liever met een verrekijker. Om te ontdekken of er nog een verhaal achter schuilt. Want wij zijn veel nieuwsgieriger naar wie dan die boot bestuurt. Zodat je niet alleen weet waar je heen moet, maar ook waarom. 

Waar wacht je nog op?

Bellen die handel. Of e-mailen. Mag ook.

Meer weten over hoe een samenwerkin met Den Haag To Go er uit ziet? Klik hier!

The Hague Network B.V.
Achterom 2 
2511 AJ Den Haag
070-8209946