Contact

Stuiterbal je soms een beetje ADHD‘end van feestje naar winkel, en van grootschalig strandevenement naar intiem theaterconcert? Of andersom? Snappen we, want in Den Haag is inmiddels zoveel te doen, te zien en te kopen, dat je er af en toe niet uitkomt. Maar geen paniek. Den Haag To Go maakt het je makkelijk om de weg naar een hotspot te vinden waar je vrolijk van wordt. We stellen ze namelijk allemaal aan je voor!

Je persoonlijke stadsgids
Vegaburgers die naar hamburgers smaken? Hamburgers die naar vegaburgers ruiken? Poefjes die aanvoelen als oma’s oude dekens, omdat ze daar (verrassing!) inderdaad van zijn gemaakt? Waar je kunt stuiterballen op een ska-bandje? Bij welke singer-songwriter je ongegeneerd om je ex kunt huilen? Den Haag To Go heeft meer armen dan de gemiddelde octopus in Sea Life Center. En strekt ze helemaal uit om de tofste winkels, events, restaurants en culturele highlights voor je te spotten!

Tips met ballen
Bovendien delen we niet alleen het waarheen, maar serveren we er vaak ook een waarvoor bij. Bijvoorbeeld door duurzame initiatieven uit te lichten, je voor te stellen aan de mensen achter je favoriete restaurant of je op een virtuele tour door een ‘bierfabriek’ of andere maakplaats te trakteren. Tips met cojones dus. Of liever: met stevige Haagse ballen. Den Haag To Go: je laatste stop voordat je de stad intrekt!

The Hague Network B.V.
Achterom 2 
2511 AJ Den Haag
070-2211488