Aan tafel bij The Grey Space In The Middle

zo 16 aug 2020 - zo 6 sep 2020

Aan tafel, het is de kreet die de meeste wel kennen als lokroep van ouders. Er mag gegeten worden. Wat er op het bord ligt? Dat is in elk huis anders. Er zijn weinig gerechten die identiek bereid worden. Het is de smaak van thuis. Zoals je 'm nooit proeft bij anderen. En die smaken, van verschillende Haagse huishoudens, kun je nu terugproeven bij The Grey Space in the Middle.

Non-fictie filmdiner

Filmmaker Jasper Masthoff en theatermaker Annemarie de Bruijn zijn op pad gegaan met de simpele vraag: hoe smaakt jouw thuis? Eten komt bijna altijd met een verhaal. Daarom krijg je tijdens het non-fictie filmdiner niet alleen maar een gerecht voorgeschoteld, maar ook een anekdote vooraf. Een grappige herinnering of een belangrijke gebeurtenis dat te maken heeft met het gerecht. Voor iedere ronde krijg je het verhaal te horen van het thuisfront. Je ontmoet deze mensen door het scherm dat in de tafel is gemonteerd. De ene keer van een meisje wiens ouders niet kon koken en de andere keer van een man die kookt alsof hij schildert maar het met grote moeite opeet. En dat scherm? Dat dient ook als bord. Het hele verhaal ontvouwt zich via verschillende media en de smaakpapillen. Nu alleen nog de nostalgische woorden: 'aan tafel!'

Elke zondag van 9 augustus tot en met 6 september kun je aanschuiven. Er wordt gewerk in twee tijdsloten: van 15:00 tot 16:30 en 18:00 tot 19:30. Klik hier voor meer info. 

The Grey Space in the Middle
Paviljoensgracht 20
2512 BP Den Haag
facebook
instagram