Dansend de zomer door met de Summer Dance Course

wo 25 aug 2021 - za 28 aug 2021

De Dutch Don't Dance Division is weer terug met een zomer-danscursus! In de week van 23 augustus kunnen jonge dansers en danseressen weer door de studio zwieren, rollen, springen en zwaaien. Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar staan er drie ochtenden en één middag op de planning. Daarin maak je kennis met verschillende stijlen en werk je naar een voorstelling toe. Geen online lessen, maar écht op het podium!

Op vakantie naar theater

Waar de cursus vorig jaar helaas niet door kon gaan, is 'ie nu weer terug in z'n volle glorie. Dansers van alle leeftijden nemen in de zomerweken hun intrek in het Korzo Theater, waar er voor elk niveau en leeftijd een verschillende cursus wordt gegeven. De Kids Course 1 is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar, die ook al een beetje danservaring hebben. Deze vindt plaats van 25 tot en met 28 augustus, met in totaal vier dagdelen: woensdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 13:30 uur, en op zaterdag van 14:30 uur tot 19:15 uur.

In de danslessen wordt er gewerkt aan danstechnieken uit ballet, moderne dans en ook creatieve dans. Je mag dus ook aan je eigen creatie werken, en aan het einde treed je op met een echte voorstelling. Je krijgt les van professionals, die alle tijd voor je hebben. Maar het belangrijkste van de hele week is natuurlijk het plezier in dansen. Dat staat centraal! 

De kosten bedragen €100, Ooievaarpashouders ontvangen 50% korting! 

De eindpresentatie in 2019

| Foto: Menno van der Meer

De Dutch Don't Dance Division
website
instagram