Fundraise van Free Beer: virtuele pub crawl bij de buren

za 28 nov 2020   20:00 - 22:00

Free Beer viert feest. Want ze bestaan dit jaar vier jaar. Maar omdat hun favoriete cafés krap bij kas zitten, besloten ze van hun verjaardag een crowdfunding te maken. In de vorm van een kroegentocht. Met dat wat ze het liefst zien: bier van onafhankelijke brouwerijen. De opbrengt? Die gaan naar drie locals. Om er weer leven in te blazen. 

Josh van Free Beer

Daarom kun je op 28 november de virtuele kroegentocht bijwonen. Waar je van Huppel The Pub naar de Hoppzak en direct door naar de Paas gaat. Free Beer doet waar ze goed in zijn. En stelt een set samen van verschillende brouwsels van kleine brouwerijen. De opbrengst van de kroegentocht gaat 100% naar de cafés. 

Kroegentocht mét verhaal

Goed. Free Beer zou Free Beer niet zijn als ze het verhaal niet delen achter de bieren die drinkt. Want juist de unieke selectie van onafhankelijke brouwerijen maakt hen zo uitzonderlijk. Daarom zal Josh van Free Beer je tijdens de kroegentocht uitleggen wat er nou in die bieren zit. En van wie de bieren zijn. Een kleine geschiedenisles dus, met wat theorie én (het leukste) de praktijk. Waarbij je haarfijn wordt uitgelegd wat er nou op je smaakpapillen ligt.

Choose your bottles

Er zijn vier pakketten waaruit je kunt kiezen. De Tasting Package met vier bieren. De Extra Package met vier bieren én een loterijlot om een bierpakket samengesteld door de cafés te winnen. En de Bonus Package waarbij je bovenop de al genoemde items nog een extra bier krijgt. En (voor de liefhebber) is er de Hero Package waarbij je nog extra financiële liefde naar je favoriete cafés kunt doneren. Een eeuwige faam krijgt.

Ben je er bij? Scoor hier je tickets! Proost.

Free Beer Co
Prinsestraat 59
2513 CB Den Haag
facebook
instagram