Springen, spelen en sporten op het Springkussenfestival

do 26 aug 2021 - zo 29 aug 2021

De droom voor iedereen die het springkussen het hoogtepunt van elk evenement vindt. Van 25 tot en met 29 augustus zijn er bij buitenplaats De PLECK in Leidschendam niet één, niet twee, maar wel meer dan vijftien springkussens en stormbanen te vinden. Een evenement, dat juist alleen draait om die speeltoestellen. Leef je uit, en spring een gat in de lucht!

Klimmen maar!

Springenkussens én meer

Voor een paar dagen wordt buitenplaats De PLECK omgetoverd tot festival met meer springkussens dan je ooit samen hebt gezien. Maar heb je na die vijftien springkussens wel genoeg gesprongen? Er is nog veel meer te doen! Er zijn namelijk ook een voetbal area, een game hall area en een power zone area te vinden. Waar je kunt voetballen in een grote plastic bubbel, waar je kunt dartborden, tafeltennissen en biljarten, en waar je mee kunt doen aan een bootcamp. Een dag vol sport- en spelplezier dus gegarandeerd. 

Worstelen als (bijna) echte sumoworstelaars

Wees er snel nog bij!

Nog op zoek naar iets leuks om de vakantie mee af te sluiten? Boek dan snel je ticket! Vrijdag zijn er twee shifts, van 10:00-12:00 voor €5,95, en van 14:00-17:00 voor €10,50. Op zaterdag en zondag kan je van 11:00-16:00 komen spelen, voor €13,50. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen!

Door de springkussens de PLECK niet meer zien

De PLECK
Stompwijkseweg 27
2266 GC Leidschendam
facebook
instagram