TECH: Online solo's van Firma MES

do 22 apr 2021 - zo 25 apr 2021

Als het niet in het theater kan, dan toch gewoon online? Juist dat is TECH. In de stream, die van donderdag 22 april t/m zondag 25 april te zien is, presenteert Firma MES drie solo's over mens en technologie. Met auto's, telefoons, sekspoppen en 'een zinderende eenmansrobotopera'. Hoe vaak heb je dat al gezien?

Daan van Dijsseldonk speelt Locke

| Tanja Busking

De streams van Haags theatergezelschap Firma MES zijn op donderdag t/m zaterdag van 19:00 tot 00:00 te bekijken, en op zondag van 15:00 tot 00:00. Je kan dus niet alleen zelf bepalen waar je kijkt, maar ook wanneer je kijkt. Ook kan je ervoor kiezen de drie solo's te verdelen, zodat je ze gespreid kan kijken. Alles is mogelijk! Dat is het voordeel van technologie... En, dan zijn er ook nog twee Q&A's met de makers. Op vrijdag met regisseur Thomas en actrice Lindertje, en op zondag met Thomas en acteur Daan.

Meer MES

Meer weten over het gezelschap? We spraken Lindertje over hoe het theatercollectief ontstond, over de locaties waar ze spelen en over de manier waarop Den Haag ook vaak een hoofdrol bemachtigt. En meer. "Als je zoiets als Lowlands leuk vindt, dan vind je onze voorstellingen vast ook tof."

Lindertje Mans tijdens The Life and Death of a Sex Robot

| Tanja Busking