Tess Merlot presenteert haar nieuwe album in de Nieuwe Kerk

zo 25 jul 2021   15:30 - 22:00

De charme van de chanson, met een beetje extra joie de vivre. Veel warmer, Franser en romantischer krijg je het niet. Op zondag 25 juli presenteert de Haagse zangeres Tess Merlot haar debuutalbum Laissez-moi. Ondersteunt door een achtkoppige band brengt ze de Franse zomer naar hier. En naar de Nieuwe Kerk. 

Een beetje Parijs

Frankrijk dus, maar dan in Den Haag. De muziek van Tess blaast weer nieuw leven in de Franstalige muziek. Het is een cocktail van ingetogen en romantisch, met een prettig randje van vreemd en ruw. Ook als je Frans na de middelbare school hebt gelaten voor wat het is, begrijp je waar de chansons om draaien. Luister zelf maar!

Le premier album

Tess heeft al een paar singles uitgebracht, maar nu zal ze voor het eerst optreden met haar complete debuutalbum. Het wordt daarom een bijzondere en persoonlijke presentatie, in de ook bijzondere omgeving van de Nieuwe Kerk. En, naast haar eigen nummers, zal ze ook enkele klassiekers van onder andere Jean Ferrat, Jacques Brel en Charles Aznavour uitdragen. Tess neemt je mee de zwoele zomernacht in!

Tess' Merlot (- Cabernet Sauvignon) is te koop bij The Hague's Finest!

Kaarten

Er zijn twee voorstellingen: de eerste zal 's middags om 15:30 aanvangen, de tweede 's avonds om 20:00. Koop snel je kaarten, en zorg dat je alvast in de stemming komt met een Merlot en eerdere plaatjes!