De Parade is terug, met op maat gemaakte pakketten!

vr 2 jul 2021 - zo 18 jul 2021

De Parade is terug. Het rondreizend theater ploft van 2 tot 18 juli in het Haagse neer. Nog niet als vanouds, maar wel op z’n vannieuws. Want dit jaar heb je de keuze uit pakketten in allerlei soorten en maten. En bekijk je de voorstellingen onder het genot van een (duurzaam) diner of borrel!

De iconische poort op het terrein van het rondreizend festival

| De Parade

Kiezen uit Parade-pakketten

Dit jaar hoef je dus niet als kip zonder kop van de ene naar de andere tent rennen. Het zit iets anders: op het Westbroekpark worden dit jaar vier tenten op het terrein gebouwd. In elke tent draaien twee verschillende voorstellingen, die om de paar dagen wisselen. Van te voren kies je een pakket: De Parade Diner of de Parade Late Night. Met daar in twee voorstellingen, drankjes (lees: sangria!) en iets te eten. Welke artiesten er zoal op de planning staan? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een avond met de Haagse Poezieboys en de Ish Dance Collective. Of een dansvoorstelling van De Nachtdieren gecombineerd met een tragikomedie van Yogi Annica Muller

Merijn Berlo verzorgt de gerechten tijdens het theaterfestival

| De Parade

Gerechten met verhaal

Ook leuk, het diner wordt verzorgd door chef kok Merijn Berlo van Paraderestaurant La Cantine. Eén ding hebben alle gerechten gemeen: de ingrediënten zijn allemaal door de duurzaamheidskeuring gekomen. Zo moet de vis voldoen aan hoge normen, en komt het vlees en gevogelte van binnen Europa. Een voorproefje van de avond, en wat je dus exact kunt vinden op je bord, kun je al zien bij het kiezen van een pakket. Waar de keuze dan ook op valt, een welkomstdrankje en iets lekkers zitten er altijd bij. De rest van de avond bestel je dranken via een QR code!

Elk pakket duurt 2,5 uur. Alles is al voor je geregeld, je hoeft alleen nog maar te kiezen welk programma bij je past. Kleine tip van ons: wees er snel bij. Want de kaarten vliegen over het algemeen de deur uit. 

Poster van De Parade 2021

Jouw digitale stadsgids

Den Haag To Go is een onafhankelijkse stadsgids die verhalen maakt over de stad. Niet als ultieme hiphotspotpagina, maar met verhalen die zo laagdrempelig zijn dat iedereen kan instappen, en met genoeg diepgang om je mondhoeken te laten krullen. Een plek waar je bijgepraat wordt over verrassende plekken en onverwachte momenten in Den Haag. Met altijd locals op nummer één.