Een virtuele streek voor lokaal support

za 21 mrt 2020

De corona-crisis. Ook ondernemingen in Den Haag zijn er door getroffen. Afgelopen weekend sloot de horeca verplicht haar deuren. En dat ligt bij ondernemers zwaar op de maag. Lokaal Duinoord zit met de handen in het haar. Thuiswerken in de horeca kan toch helemaal niet? Gelukkig wist brouwerij van de Streek uit Utrecht een passende oplossing. Ze hopen het eetcafé uit de brand te helpen door jou bier te laten drinken!

Foto: van de Streek

Online tour
Het zag er even naar uit dat van de Streek hun wekelijkse rondleiding moest cancellen. Maar als de borrelplekken in Nederland toch al van een café naar thuis op de bank worden verschoven, dan kun je daar natuurlijk ook gebruik van maken. En zo bedachten de slimme koppen van het biermerk een virtuele rondleiding door de brouwerij. Live op Facebook. Inclusief een proeverij. 

Steun Lokaal Duinoord
Want van die vaten met bier zien, krijg je natuurlijk dorst. Daarom kun je voor €19,50 een thuis-proeverij met vijf brouwsels ontvangen. De café-experience krijg je er ook bij: een bijpassend glas, vilten en een uitgebreide beschrijving van de ontvangen bieren sturen ze mee. Naast dat je verzekerd bent van een fijne middag, help je ook nog eens Lokaal Duinoord. De opbrengsten van de verkochte pakketten in Den Haag, wordt namelijk aan hen gedoneerd. Zo probeert van de Streek deze quarantaine-periode voor iedereen een stuk dragelijk te maken.

Tune in op 21 maart om 14:00 op de Facebookpagina van de brouwerij.

Lokaal Duinoord
Obrechtstraat 198
2517 VC Den Haag
facebook
instagram