Workshop: schilderen in het Kunstmuseum

di 25 aug 2020 - vr 28 aug 2020

Een eigen creatie. Zelf iets maken op jouw eigen manier. Met een kwast, verf en een canvas aan de slag gaan. Het kan! En wel in het Kunstmuseum. Onder leiding van een ervaren museumdocent. Kom je ook naar de workshop: de gelukkige schilder?

Kunstenaar in spé?

De workshop start met een rondje inspiratie opdoen bij de tentoonstelling Lucassen. Hij was een eigenzinnige kunstenaar die schilderijen maakt in verschillende stijlen. En daarbij grappige vondsten van de rommelmarkt aan toevoegt. Na de introductie gaat het echte werk beginnen. Een eigen schilderij! Wordt het een abstract of een figuratief schilderij? Haal je je inspiratie uit de verf of uit het materiaal dat klaarstaat? Of gewoon uit allebei? Trek je oude kleren aan, want dit wordt een smeerboel. En je eigen unieke schilderij, die mag je natuurlijk mee naar huis nemen. 

Het werk van Lucassen

Praktische info

Op dinsdag 25 én 28 augustus van 14:00 tot 16:00 vindt de kinderworkshop plaats. De workshop is bedoelt voor kinderen boven de zes jaar. Je kunt reserveren via dit e-mailadres. Vergeet niet de datum en de naam en leeftijd van het kind te benoemen! 

Kunstmuseum Den Haag
Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag
facebook
instagram