Zes concerten, drie dagen: Paard in het Park!

vr 13 aug 2021 - zo 15 aug 2021

Er staat een PAARD in het park. Ja, echt! Het poppodium neemt deze zomer plaats in het Zuiderpark. Om een middel te bieden tegen het missen van live muziek. Een paardenmiddel wel te verstaan, want ze toveren het park om tot een terrein waar ze je op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus verwelkomen voor twee concerten per dag. Die dus gewoon doorgaan!

Snelle staat 14 augustus in het park!

Artiesten

De toon wordt gezet voor dit zomerseizoen. Want, zoals je gewend bent van PAARD bestaat de line-up uit voor-ieder-wat-wils. Zo staat op de vrijdag de razendpopulaire Altın Gün op het programma, met anatolische rockmuziek inclusief een laagje Turkse psychedelische folk. Zaterdag speelt DI-RECT een thuiswedstrijd, en de geoliede covermachine The Dirty Daddies sluit het geheel af. Ook Davina Michelle, Snelle en Waylon nemen hun intrek op het podium.

Voorzieningen

Het festivalterrein is ruim opgezet, en bij binnenkomst word je als een eregast naar je zitplaats begeleid. Op die manier kan iedereen veilig op afstand van het concert genieten. Én heb je alle ruimte om je zittende dansmoves te showen. Zwaaien met die armen maar! Mocht je daar nou dorst van krijgen, dan kun je bij verschillende foodtrucks terecht voor bier, wijn, fris en snacks. Zes concerten, drie dagen, let’s go!

Plattengrond van P`aard in het Park