Zondagsstream: o, o, radio met Casper in The Hague's Finest

zo 28 feb 2021   16:00 - 18:00

Het label voor Haagse makers gaat een bladzijde schrijven in het muzikale vriendenboekje van Den Haag. o, o radio geeft Casper Bekhof een podium om zijn favoriete muziek te delen tijdens een livestream. En dat podium? Dat is dit keer de winkel van The Hague’s Finest.

Casper Bekhof

Zondag 28 februari zal om 16:00 Casper achter de draaitafel staan in de shop. De Haagse DJ kun je (on)bewust kennen van zijn tracks voor onder andere Ronnie Flex en Hef. Maar deze keer zal hij in The Hague’s Finest staan als liefhebber van melodic deep house. Hij vertelt: “Ik wil tunes draaien die ik zelf liefste luister als ik op vakantie ben of aan het chillen.’’
 

Combideal: bier en pizza

Wordt leuk dus. Speciaal voor de gelegenheid heeft The Hague’s Finest een pakket samengesteld van vier lokale bieren die goed smaken bij de uitzending. De Cold Turkey van Grote Markt, de Growler IPA van Hart Beach, een Levensgenieter van Kompaan en de nieuwe IPA Joey Greenhorn van Kompaan. Als kers op de taart trappen ze de introductie van Vincenzo’s pizza’s in de shop af ter ere van de uitzending. Ze houden het simpel. 12,50 voor vier bieren en voor 25 euro krijg je een Vincenzo's pizza + de gloednieuwe 070 tas erbij. Kun je zaterdag en zondag ophalen in winkel aan de Gravenstraat 1. 

Dus. Kijk, luister en geniet. Zondag op ooradio.nl/live