Aan de bak met kinderen

7 september 2020 | Door: Elena Laming

Bij sporten voor kinderen denk we al gauw aan voetbal, hockey of zwemmen. Maar voor volwassenen is een training in een sportschool juist weer de norm. Het liefst met personal training. En een beetje een hippe plek. Maar wat nou als dat nu ook voor kinderen kan? Alle yuppen opgelet: het betreft een bakfiets en een gym. 

Frisse lucht

De Bakfiets Gym pakt het net even anders aan. In plaats van een gigantische sportschool met beslagen ruimte is dit een outdoor gym die je meeneemt naar verschillende plekken in de stad. Een hoogstpersoonlijke workout sessie op bijzondere locaties. Op Scheveningen, met de voeten in het zand? Of liever tussen de bomen in het bos? Een ding staat vast: het is altijd buiten. Wel zo lekker.

De Bakfiets Gym Kids

En die lessen vallen zo goed in de smaak dat een les voor de kinderen van de deelnemers wel heel vaak werd aangevraagd. En zo werd De Bakfiets Gym Kids geboren. Een plek waar kinderen van 12 tot 18 jaar op een veilige manier kennis kunnen maken met kracht- en conditietrainingen. Onder professionele begeleiding van Guido. Elke maandag om 17:30 verzamelen ze voor een workoutsessie van 60 minuten voor 7 euro per les.

De Bakfiets Gym Kids-sessies zijn dan ook perfect om zowel iedere week trouw aan mee te doen of ter vervanging van een sportactiviteit die stil valt. En vergeet niet: goed voorbeeld doet goed volgen. Pijnlijk, maar waar. Wel een troost: je hoeft niet meer in je eentje over de spierpijn heen te komen. 

De Bakfiets Gym
Zeekant 
2583 XL Den Haag
facebook
instagram