Aan het typen... Whatsappen met Den Haag To Go

18 juni 2020

Joehoe. Je kunt ons Whatsappen. Voor alle ik-kom-er-niet-meer-uit momenten. Wat? Jawel! Als stadsgids is het onze taak om jou te helpen. En vanaf nu doen we dat op hyperpersoonlijk niveau. Sla 070-8209946 op onder je favorieten en app tussen 12:00 en 13:00 uur!

Elke dag krijgen wij een vragenregen van lezers. Of we een overzicht kunnen maken van alle take away opties. En of we tips hebben om lokale ondernemingen te steunen. Het antwoord is: ja en ja. Sterker nog, we staan op knappen! Het liefst strooien we tips door de hele stad om locals in de spotlight te zetten. Daarom hebben we er nu een plek voor gecreëerd. Een safespace. Of eigenlijk een loket. Zodat we precies op tijd jouw vragen kunnen beantwoorden.
 

'Bent u al bekend met ons concept?' 

Dit is hoe het werkt: Den Haag To Go kun je een bericht sturen op Whatsapp. Alle vragen waar we als stadsgids mee kunnen helpen zijn welkom. Dus, zin om vanavond iets af te halen? Wij zoeken de crème de la crème voor je uit. Mondkapje nodig? Hier worden ze met de handgemaakt! Maar we helpen je net zo goed met een flinke dosis inspiratie. Als je gewoon zin hebt in een feel good artikel. 

Vragen kunnen we het best beantwoorden op het moment dat ze te binnen schieten. En vanaf nu kun je ze meteen doorspelen naar onze hotline. Dan gaan wij aan de slag met dat wat we het leukst vinden: mensen inspireren. Wat je kunt verwachten? Den Haag To Go antwoorden. En dat betekent: locals op nummer één. Geen giganten, maar lokale ondernemingen. Met duurzame producten van hoge kwaliteit. Zodat we jou kunnen helpen om een bewuste keuze te maken in de stad.

Psst.. wat is je nummer?

Het vragenuurtje is net zo no nonsense als dat het lijkt. Jij vraagt, wij helpen. En het liefst geven we er een tof feitje bij. Brand los op 12:00 om 13:00 uur. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 070-8209946. Sla dit nummer eerst op je telefoonboek, om vervolgens te kunnen appen. En, vergeet niet om je moment te delen met #denhaagtogo op Instagram en Facebook

Een stadsgids voor onderweg: Den Haag To Go, maar nu ook On The Go.