Avondje blèren in de BLÊR: Nieuwe karaokebar onder Bleyenberg

7 juni 2021 | Door: Lune Visser

Shout, shout, let it all out. Is karaoke the thing you cannot do without? In dat geval hebben we goed nieuws! De kelder onder Bleyenberg, wat eerst het Magazijn was, is omgetoverd tot iets wat we nu Bleyenblèrg zouden kunnen noemen. In plaats van één grote ruimte, zijn er nu zeven kamers. En niet zomaar kamers, maar kleine karaoke paleizen. Met je eigen microfoons, tv-scherm, drankjes én discobal. Waar je al je gemiste dronken meezingers in twee uur even in kan halen.

To sing or to blèr? 

Feestje met je eigen VIP-lijst

En misschien zijn je buren daar ook wel blij mee. Want waar je je thuis nog wel eens in moet houden bij het uitschreeuwen van Gimme Gimme Gimme, kan je je bij BLÊR volledig laten gaan. De kamers zijn voor jou en je gezelschap alleen, afgesloten van de rest. Zo heb je geen last van anderen, en - niet om af te doen aan je zangkunsten hoor - hebben anderen geen last van jou. En, nog een voordeel, je kan natuurlijk zelf al je nummers kiezen. Die avondvullende onzekerheid of de barman je aanvraag wel in behandeling heeft genomen, is verleden tijd. Bij BLÊR bouw je helemaal je eigen feestje.

Als je een kamer boekt, kun je ook alvast je drankjes reserveren! Staan ze al klaar bij binnenkomst.

Sneeuwwitje en de zeven karaokekamers

Dus, idee nodig voor een avondje uit? Wij hebben er wel zeven. En ze komen in de vorm van The Roar, The Yell, The Grunt, The Squeal, The Shout, The Woop en The Scream. Alle kamers hebben dezelfde voorzieningen, maar een net iets ander interieur. Sowieso is er, zoals we van Bleyenberg gewend zijn, genoeg aandacht aan de aankleding besteed. Felle kleuren, futuristische thema’s en een gezellige bar geven het gevoel dat je echt even ergens anders bent. Echt even (er)uit!

BLÊR gaat open vanaf 18 juni. Via de site kan je een kamer reserveren die het beste bij jou past, voor een tijdslot van twee uur. Van donderdag t/m zaterdag begint het eerste slot om 17:45, de laatste om 00:30. Op zondag is dat 13:15 en 20:00. Je kan een kamer reserveren met twee tot vier nachtegaaltjes.

Dagje Bleyenberg

Een iets ander concept dus dan de laveloze afzakkertjes in de Thai Princess. Maar dat is misschien niet per se een slecht iets. En wil je er een langer uitje van maken? Klim dan ervoor of erna een paar trappen op naar het dakterras van Bleyenberg. Kun je even moed indrinken, of de keel smeren. Mét goed uitzicht. En als je overdag gaat, kun je ook altijd even de hoek om lopen, de Boekhorststraat in. Valt genoeg te beleven!

Van de kelder naar het dak, elke verdieping voor ieder wat wils

BLÊR Karaoke Bleyenberg
Grote Markt 10
2511 BG Den Haag
website
instagram