Crowdfunding: Ho Ho Den Haag kerstkaart voor podcast

9 december 2020

Wat wij dit jaar voor kerst vragen? Podcast apparatuur! Want na een jaar je wekelijks op Den Haag FM bijgepraat te hebben over alles wat er gebeurt in de stad is het tijd voor meer verdieping. En context. Daarom zamelen we geld in. Om die droom waar te maken. Niet zomaar. Maar in kerstsferen. Met onze ‘Ho Ho Den Haag’-kerstkaart.

Het is simpel. Jij kunt de kaart kopen. En het hele bedrag doneer je automatisch aan ons kerstcadeau. Wij blij, jij dubbel zo blij. Want als het zover is, is de podcast openbaar en gratis te beluisteren. 

Podcast over onafhankelijke locals

Maak je klaar. Voor interview, updates én vaste rubrieken. In de culturele en maatschappelijke hoek van Den Haag. Lang of kort. Wel of geen gasten. Jij kunt mee bepalen. Eén ding staat vast: onafhankelijke locals spelen de hoofdrol. Dus een interview met de directeur van je favoriete festival. Of een nostalgisch verhaal over hoe die zaak om de hoek is begonnen. Waarbij duurzame initiatieven een speciaal plekje in ons achterhoofd krijgt. De eerste donatie is al binnen. Fonds1818 doneert 1000 euro als we het streefbedrag hebben gehaald.

Voor onder de kerstboom

Dus! Draag jij bij aan de podcast? Niet alleen met geld maar ook omdat je locals belangrijk vindt. En hun verhaal wilt horen. Van een onafhankelijke platform. Niet als verkooppraatje, maar gewoon omdat er zo veel te vertellen is. En om naar te luisteren. Dan kun je dat simpelweg doen door een kerstkaart te kopen. Maak je onze kerstdroom mee waar. Geef je locals een (groter) platform. En maak je iemand anders (of jezelf!) blij mee.

Kerstkaarten ophalen

Je kunt kiezen om te doneren en de kerstkaarten te ontvangen. Daarvoor selecteer je één van de pakketten die op crowdfunding site staan. Maar je kunt er ook voor kiezen om te doneren, zonder kaarten te ontvangen. Doneren start vanaf 5 euro (t.w.v. twee kerstkaarten) Gedoneerd? We zijn je eeuwig dankbaar. Kom langs in de The Hague's Finest pop-up shop (Gravenstraat 1) om de kerstkaarten op te halen. Dit kan elke woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 18:00. De kaart is verpakt met gouden confetti en een envelop. Vergeet niet een bewijs mee te nemen, door bijvoorbeeld je bevestigingsmail te laten zien. Overigens zijn de kaarten ook los te koop in de pop up shop.

 Klik hier om te doneren.