Haagse Kak, Lange Poten en Haags bakkie; drie nieuwe producten uit eigen lijn!

14 december 2021

Op zoek naar een kado van Haagse komaf? The Hague's Finest telt drie nieuwe producten die uitermate geschikt zijn om mondhoeken te laten krullen. De winkel met producten van Haagse makers brengt namelijk geregeld zelf producten uit in eigen collectie. De ene keer een iets dat tot stand is gekomen door een lokale samenwerking, en de andere keer een product dat we uit onze eigen, spreekwoordelijke, mouw hebben geschud. We nemen je mee!

De pop-up winkel van The Hague's Finest aan de Venestraat 20

Lange Poten en Korte Poten sokken

Onze eigen Lange Poten en Korte Poten sokken. In samenwerking met onze Haagse vrienden van Alfredo Gonzales hebben we op kousenvoeten dit iconische duo geproduceerd. De sokken zijn van hoge kwaliteit, en gemaakt van duurzame materialen. Zo weten we zeker dat die grote teen niet na drie weken al gedag komt zeggen. En zonder al te technisch te worden, maar je wel een idee te geven van de kwaliteit: de sokken zijn gemaakt van hoogwaardig gekamd katoen door middel van een 168-naaldenconstructie, ze zijn voorgewassen om krimpen te voorkomen én die vervelende naad bij de tenen is achterwege gelaten. Bedank ons later maar. Trouwens, de geruchten gaan dat deze sokken niet kwijtraken in de wasmachine. Maar dat hebben wij ook maar van horen zeggen.

Welke held zoekt nog sokken? De Korte Poten zijn verkrijgbaar in schoenmaat 38 tot 41, de Lange Poten in maat 42 tot 45. En die knipogen van mede-Hagenezen? Die krijg je er gratis bij!

Haagse kak toiletpapier

Een opfrisser voor deze kakdagen. Shit happens, maar wij laten liever een poepie ruiken aan iedereen die wel een glimlach kan gebruiken. Daarom introduceren we in samenwerking met The Good Roll: Haagse kak. Toiletpapier gemaakt van alleen boomvriendelijk papier. Zónder rotzooi of krenterige Hagenezen.

Voor 2 euro 50 per rol schaf je de toiletrol met limited edition wikkel aan. Met dat geld ondersteun je de missie van The Good Roll én draag je een financieel steuntje bij aan onze winkel The Hague’s Finest. Om alle hamsteracties voor te zijn: er geldt een maximale aantal van zes rollen per klant. We willen immers niemand te kakken zetten.

Vernieuwd: Haags Bakkie

Kèk nâh. Een echt Haags Bakkie. The Original. In een nieuw ontwerp. Het omhulsel voor het zwarte goud. Maar verwacht in Den Haag geen volle kop. Je krijgt maar een halve, zodat je snel oppleurt. Een bakkie pleur. Een goede graadmeter om te zien of iemand je mag.

Of is het stiekem toch die Haagse zuinigheid? Met de hulplijn in de mok weet je in ieder geval precies tot hoever je moet schenken voor een echt Haags bakkie.

In huis halen?

Alle producten van The Hague's Finest zijn uitsluitend te koop in de pop-up shop op Venestraat 20 én in de webwinkel. Eigenlijk op zoek naar iets anders? Onze collectie groeit als een malle. Inmiddels vertegenwoordigen we meer dan 100 makers uit eigen stad, en is onze collectie uitgebreid tot 500 producten. Je kunt er voor kiezen om je cadeau gratis op te halen in de winkel, of thuis te laten bezorgen. Neem een kijkje. 

The Hague's Finest
Venestraat 20
2511 AS Den Haag
facebook
instagram