Hou je Haags; let een beetje op elkaar!

21 maart 2020

STATEMENT - Locals maken Den Haag. En ten tijde van het coronavirus besef je dat extra goed. Den Haag To Go gaat over lokale ondernemers en evenementen supporten. Altijd. Maar zeker nu. Wij kijken met bewondering toe hoe creatieve oplossingen worden bedacht om de boel draaiende te houden. En om die bewondering te uiten en hen een hart onder de riem steken, roepen we een bekende kreet weer in het leven. Hou je Haags.

Spread the word: plak het op je raam!
Om zoveel mogelijk ondernemers te laten weten dat we hen supporten, kunnen we meer doen dan een digitaal gebaar. Laten we Den Haag in deze sombere periode opvrolijken. We gaan de slingers zelf ophangen! Hoe? Print de 'Hou je Haags' poster en hang het voor het raam. Een kleine moeite met een grote impact. Tover een glimlach op het gezicht van de mensen die nu keihard werken. Maar niet alleen van hen, het is een boodschap aan iedereen die het kan gebruiken. Een collectief gebaar. Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar en zeg wat vaker: Hou je Haags!

Blijf op de hoogte van alle Haagse initiatieven
Veel mensen zitten met de vraag: hoe kan ik een onderneming helpen? Dat is niet altijd even lastig als dat het lijkt. Ondernemers blijven ondernemen en verzinnen daardoor te gekke acties. Die zetten wij deze periode graag in de spotlight. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief kunnen we deze Haagse initiatieven nog sneller met je delen.

Tip ons
Heb jij de poster op je raam hangen? Of ken jij een onderneming met een tof initiatief? Laat het ons weten! Gebruik de #denhaagtogo of tip ons via news@denhaagtogo.com.