Noordzee Boardstore: voor eb en vloed

20 juli 2020 | Door: Elena Laming

De surfscene in Scheveningen groeit iedere dag. Surfers die met een plank onder de armen richting het water gaan om de beste golven te pakken. Noordzee Boardstore is dan ook de uitvalsbasis van velen. Waar je de hoofdingrediënten voor de sport kan scoren tot tips and tricks kunt inwinnen van eigenaar Martijn.

Surfplank, plankgas en plankenkoorts. Daar weet Martijn wel raad mee. Noordzee Boardstore is een ruime winkel met alle benodigdheden voor de watersport. De essentiële onderdelen als de board en een wetsuit, maar ook reisboeken, gadgets en doe-het-zelf-kits. En ahterin in de winkel kun je terecht voor reparaties aan je golfsurfboards, kitesurfboards, windsurfboards, wakeboards, skimboards en… moeten we nog doorgaan? Reparateur, en de redder in nood onder de surfers, Victor Hugo doet het allemaal. Want door zijn jarenlange ervaring ruikt hij al van een afstand welke behandeling jouw board nodig heeft.


 

Goed, het is duidelijk. Martijn houdt van surfen. En het liefst steekt hij iedereen aan met zijn enthousiasme. De beginnelingen, de kleintjes en de grootjes. Ze mogenl allemaal komen proeven die levensstijl bij Strandpaviljoen Zuid. Samen met hen organiseren ze in groepen van 6 een surfles met persoonlijke aandacht voor ieder. Je leert de theorie en gaat het water in, zodat je voortaan zelfstandig en veilig die golven kan pakken. Wat Martijn betreft is het een spoedcursus.

Sta je al te trappelen om een wetsuit te scoren? Als je toch richting Badhuisstraat gaat, een tip voor onderweg. Drink een bakkie bij de buren, Tiger Shark

Drie redenen om Noordzee Boardstore te bezoeken:

  • Als je professioneel advies wil over bijna elke watersport met plank
  • Als je zelf wil klussen aan je board of dit graag wil leren. De werkruimte krijg je onder begeleiding tot je beschikking
  • Als je direct na je aankoop de zee in wil duiken. Het strand is op loopafstand!

Noordzee Boardstore
Badhuisstraat 72
2584 HK Den Haag
facebook
instagram