Oproep: Denk mee over de toekomst van Den Haag To Go

25 mei 2021

Den Haag To Go groeit. En, er staan een hele hoop toffe dingen op de planning. Groot, klein, en stadsbreed. Wij staan te springen. Maar, de vraag is: worden onze lezers er ook blij van? Daarom zoeken we objectieve oren, en scherpe ogen. Die ons verhaal willen aanhoren, en mee willen denken over de toekomst van de onafhankelijke stadsgids. 

Hoe zat het ook al weer?

Zeven jaar geleden kenden mensen Den Haag To Go als hotspotpagina. Als verkeersregelaars wezen we de weg naar de tofste plekken. Inmiddels zijn we zelf een andere weg ingeslagen. En zijn we een platform waar we verhalen schrijven over mensen, plekken en dingen in de stad. Zo laagdrempelig dat iedereen kan instappen, en met genoeg diepgang om je mondhoeken te laten krullen. We hebben een voorliefde voor onafhankelijke locals. Simpelweg, omdat we onze eigen onafhankelijkheid koesteren.

Vorig jaar zijn we dan ook uit eigen initiatief het label The Hague’s Finest gestart. Een winkel waar je producten van Haagse makers kunt vinden. De genieën, kunstenaars en experts uit de stad. Omdat die wel wat meer plek in de spotlight verdienen. 

Het idee

We lopen over van ideeën. We fantaseren over toekomstige evenementen die we willen organiseren, een nieuwe huisstijl tot tools die je makkelijk de wegwijs maken in de stad, en... de rest houden we nog even geheim. Want al die dromen willen we voorleggen aan de eindgebruiker. Zodat we niet plotseling veranderingen doorvoeren waar lezers niet op zitten te wachten. Daarom willen we in gesprek gaan met wie dan ook. Jong, oud, ondernemers, inwoners, iemand die alles al heeft gelezen, of juist nog helemaal niks (om een bepaalde reden!). We willen jouw mening horen. En die meenemen in de opbouw van een nieuwe fase van Den Haag To Go, die de stad ten goede zal doen.

Op een rijtje

  • We zoeken een vijf tot tiental personen die op korte termijn individueel met ons wil praten over de ontwikkelingen rondom Den Haag To Go;
  • Een gesprek duurt ongeveer een half uur;
  • Het is prettig als je affiniteit hebt met de stad, en hier verhalen over leest. Of zou willen lezen. Het maakt niet uit of je hier al tijden lang al woont, pas net, of alle ins and outs al weet. Juist een mengelmoes van interesses en kennis is voor ons waardevol. Wij maken de selectie van deelnemer dan ook zelf;
  • Als bedankje en tegenprestatie krijg je een goodiebag van The Hague’s Finest en Den Haag To Go cadeau.

Aanmelden

Bedankt voor alle aanmeldingen! We hebben er voldoende ontvangen, daarom kunnen we niet iedereen meer uitnodigen voor een online gesprek, maar zullen we contact met je opnememen om op een andere manier meer te horen over jouw ideeen.

Elke deelnemer heeft inmiddels een e-mail ontvangen. Check vooral even je spambox.

The Hague Network B.V.
Achterom 2 
2511 AJ Den Haag
070-8209946