Den Haag To Go is op zoek naar vier stagiaires!

20 mei 2021

Den Haag To Go gaat over locals. Lokale ondernemingen, lokale evenementen en de mensen in de stad. Je hoeft maar ‘Haags’ te zeggen en onze oren zijn gespitst. Maar vergis je niet. We zijn niet de ultieme hotspotpagina, maar een stadsgids waar je bijgepraat wordt over verrassende plekken en onverwachte momenten.

Horeca, retail, evenementen en activiteiten, het komt allemaal aan bod. Maar het liefst kijken we er met een vergrootglas naar. Om het letterlijk onder de loep te nemen, en te ontdekken of er nog een verhaal achter schuilt. Zodat onze lezers niet alleen weten waar ze heen kunnen gaan, maar ook waarom. En als stagiair kan jij daar aan bijdragen. Door deel uit te maken van ons kleine team.

We zijn op zoek naar:

 • Redactie stagiair
 • Beeld/creatief stagiair
 • Marketing/sales stagiair
 • Stagiaires voor in de winkel The Hague's Finest

De opties zijn eindeloos. We zijn namelijk op zoek naar meerdere stagiaires. Iemand die interesse heeft in het mee voeren van de redactie, die wil schrijven en social media posts wil maken. Iemand bij wie de creativiteit uit de poriën loopt, en bezig is met fotografie, video, vormgeving etc. En iemand die meer geïnteresseerd is in de zakelijke kant, en die het contact met makers en samenwerkingen kan onderhouden. Al kan hier natuurlijk ook overlap in bestaan. Maar je kunt ook stage lopen in de winkel The Hague's Finest. Maak het zo gek als je zelf wil!

Geen koffie halen of de vaatwasser uitruimen

Een vaatwasser hebben we niet eens. Wat we je wel bieden, is een plek midden in de binnenstad. En de lekkerste koffiezaken op loopafstand. Maar om het iets concreter te maken, dit is wat we (ongeveer) zoeken in onze nieuwe stagiair(e):

 • Je bent bezig met een communicatieve of creatieve opleiding. Dus iets in de richting van communicatie, journalistiek, marketing, of beeld, ontwerp, foto, video etc.
 • Je snapt waarom we liever lokale ondernemingen in de spotlight zetten dan de giganten
 • Photo... , Premiere …, After …. Je weet over welke Adobe programma’s we het hebben en hoe deze werken. Of je bent bereid om dit te leren
 • Je kent Den Haag To Go, kent de tone-of-voice, snapt hoe wij onze boodschap willen brengen en hebt affiniteit met deze stijl
 • Je wordt enthousiast van het geven van eigen input, en vindt het leuk om mee te denken over hoe wij (inclusief jij dadelijk) Den Haag To Go nog verder kunnen ontwikkelen
 • Je zoekt een stageperiode voor minimaal 3 maanden* (Geen afstudeerstage, sorry!)
 • En natuurlijk alle overduidelijke, maar soms toch zeldzame eigenschappen: positief, creatief, pro-actieve houding, initiatiefrijk, leergierig. Welke missen we nog?

*de exacte startperiode kunnen we in overleg beslissen

Wat hebben wij jou te bieden?

Net zo belangrijk. Uiteraard kun je een plek verwachten waar genoeg ruimte is voor ondersteuning, een vangnet om vragen aan te stellen en een bijpassende stagevergoeding. Wat jou te doen staat? Dit zijn een aantal taken waar jij mee aan de slag mag gaan:

 • Dat is afhankelijk van je studie. Zo help je als redactioneel stagiaire mee met artikelen schrijven voor de website en social media kanalen. Soms pak je de telefoon voor een uitgebreid interview en de andere keer schrijf je een kort stuk over een nieuwe lokale onderneming. Ben je minder van letters, en meer van beeld? Dan kan je daarmee aan de slag. Voor beeld stagiairs is er plek voor een fotografie stage, grafisch vormgeven, video of iets daar tussen in. Voor de accountancy/bedrijfskunde stage ben je bezig met het onderhouden van contacten met samenwerkingen en makers. Plus de cijfertjes in de vorm van euro's
 • Meedenken over het creëren van nieuwe artikelen, rubrieken en andere content
 • Werkzaamheden voor The Hague Network. Het multimediale bedrijf waar onder andere Den Haag To Go onder valt
 • Zo nu en dan een aai op de bol van hond Balou geven

Of het een beetje leuk is?

Goed, dit kunnen we nu wel allemaal zeggen. Maar wie kan er nu beter over een stage bij Den Haag To Go vertellen, dan onze huidige stagiair? (En nee, dit hebben we haar niet opgelegd.)

Lune: "De stage is een beetje als bungeejumpen. Je bent vrij om zelf in het diepe te springen, en naar de kanten te slingeren waar jij heen wil. Maar er is altijd een stevig touw om je omhoog te takelen. Je kunt alles vragen, en alles nog een keer vragen. En je kunt nieuwe ideeën opperen, voorstellen, en uitvoeren. Juist dat creatieve denkproces wordt hier gestimuleerd, en als volwaardig deel van het team help je Den Haag To Go zo mee nog verder groeien!"

Ook zin om te bungeejumpen?

Jeuken je handen al om aan de slag te gaan? Mooi! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar elena@thehaguenetwork.com. Je krijgt binnen de kortste keren een mail van ons terug. Beloofd.