Strandclub WIJ is omgetoverd tot Watermelon Village voor Red Bull!

15 juli 2021

Heb je dit gezien? Strandclub WIJ is omgetoverd tot een Watermelon Village in samenwerking met Red Bull! 10 dagen lang, van vrijdag 16 t/m zondag 25 juli, staat de strandclub in teken van zomerse en zoete sferen. 

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Red Bull Nederland.

Water- en meloenen!

En met ‘sferen’ bedoelen we dat praktisch alles in teken staat van watermeloenen. Strandstoelen met opdruk, strandbedden met rood-met-zwarte-pitjes bekleding, de complete gevel én je kunt je drankjes bestellen bij de getransformeerde watermeloen-bar. Wat er dan op het menu staat? De nieuwe Red edition van Red Bull. Drie keer raden waar die naar smaakt. Als kers op de taart rijdt er langs de kust een trein, geheel in thema, waar je mag instappen voor een ritje.

Win een lunch bij WIJ voor twee personen!

Je snapt het, dit wil je met je eigen ogen zien. Om er voor te zorgen dat je het ook niet hoeft te missen, organiseren we een winactie in samenwerking met Red Bull. We geven twee keer een lunch bij Watermelon Village weg voor twee personen t.w.v. 75 euro. En daar doen wij nog een Vamos A La Haya hamamdoek per persoon bovenop. Je kunt kiezen uit twee dagen om te komen lunchen: zondag 18 juli, 12:00 uur of woensdag 21 juli, 12:00 uur. Je kunt je maar opgeven voor een datum, en maakt dus ook alleen kans voor de gekozen datum.

Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande formulier in te vullen. Duurt nog geen minuut!

Strandclub WIJ
Strand Noord 1
2586 JK Scheveningen
website
instagram