The Hague's Finest is op zoek naar een redactiestagiair!

14 december 2021

Den Haag To Go gaat over locals. Lokale ondernemingen, lokale evenementen en de mensen in de stad. Je hoeft maar ‘Haags’ te zeggen en onze oren zijn gespitst. Maar vergis je niet. We zijn niet de ultieme hotspotpagina, maar een stadsgids waar je bijgepraat wordt over verrassende plekken en onverwachte momenten.

Koffie wordt gewoon voor je gemaakt, of je maakt 'm zelf.

Horeca, retail, evenementen en activiteiten, het komt allemaal aan bod. Maar het liefst kijken we er met een vergrootglas naar. Om het letterlijk onder de loep te nemen, en te ontdekken of er nog een verhaal achter schuilt. Zodat onze lezers niet alleen weten waar ze heen kunnen gaan, maar ook waarom. En als stagiair kan jij daar aan bijdragen. Door deel uit te maken van ons vijfkoppige, en straks zeskoppige, team.

Geen koffie halen of de vaatwasser uitruimen

Een vaatwasser hebben we niet eens. Wat we je wel bieden, is een plek midden in de binnenstad. En een knettergoede koffiemachine in de winkel, om de hoek van kantoor. Maar om het iets concreter te maken, dit is wat we (ongeveer) zoeken in onze nieuwe stagiair(e):

 • Je bent bezig met een communicatieve opleiding. Dus iets in de richting van taal, communicatie, journalistiek of marketing.
 • Je snapt waarom we liever lokale ondernemingen in de spotlight zetten dan de giganten.
 • Photo…, Premiere…, After… Je weet over welke Adobe programma’s we het hebben en hoe deze werken. Of je bent bereid om dit te leren. Een beetje handig zijn met social media is ook een pre.
 • Je kent Den Haag To Go en The Hague's Finest (of wil het graag leren kennen), kent de tone-of-voice, snapt hoe wij onze boodschap willen brengen en hebt affiniteit met deze stijl.
 • Je wordt enthousiast van het geven van eigen input, en vindt het leuk om mee te denken over hoe wij (inclusief jij) Den Haag To Go nog verder kunnen ontwikkelen.
 • Je zoekt een stageperiode voor minimaal 3 maanden* (geen afstudeerstage, sorry!)
 • En natuurlijk alle overduidelijke, maar soms toch zeldzame eigenschappen: je bent positief, creatief, pro-actief, initiatiefrijk, leergierig. Welke missen we nog?

*de exacte startperiode en het aantal uren dat je gaat werken kunnen we in overleg beslissen

Succesverhaal: oud-stagiaire Lune is inmiddels in dienst bij The Hague's Finest!

Wat hebben wij jou te bieden?

Want dat is net zo belangrijk natuurlijk. Uiteraard kun je een plek verwachten waar genoeg ruimte is voor ondersteuning, waar een vangnet geboden wordt om vragen aan te stellen en waar een bijpassende stagevergoeding wordt geboden. Wat jou te doen staat? Dit zijn een aantal taken waar jij mee aan de slag mag gaan:

 • Artikelen schrijven en publiceren op de website en social media kanalen. Soms pak je de telefoon voor een uitgebreid interview en de andere keer schrijf je een kort stuk over een nieuwe lokale onderneming.
 • Meedenken en -helpen over het creëren van nieuwe artikelen, rubrieken en andere content voor Den Haag To Go, voor The Hague's Finest en voor contect die we maken voor opdrachtgevers.
 • Meehelpen met teksten schrijven over de producten en de makers van onze winkel The Hague’s Finest, en meehelpen met het maken van de weekfolder.
 • Meehelpen met het onderhouden van social media.
 • Meehelpen met het uitdenken van marketing- en communicatiecampagnes, en evenementen.
 • Zo nu en dan een aai op de bol van hond Balou geven (belangrijk!).
 • En er zullen momenten zijn waar we met het gehele team flink aan de bak gaan om bijvoorbeeld duizenden kerstpakketten in te pakken of een evenement te organiseren!

Er zijn ook dagen dat je de burgemeester helpt bij het maken van een keuze.

De lijnen zijn geopend!

Jeuken je handen al om aan de slag te gaan? Mooi! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar elena@thehaguenetwork.com. Je krijgt binnen de kortste keren een mail van ons terug. Beloofd.