Thuissessies: Haagse artiesten treden digitaal op

3 mei 2020 | Door: Elena Laming

Als er één ding positief is voor muziekliefhebbers in deze coronatijd, dan zijn het wel de online optredens. Met een gegarandeerd eersterangs zitplaats luister je naar artiesten die in hun woonkamer achter de microfoon kruipen. Een exclusief optreden zonder ruis van het meezingend publiek, maar net zo intiem als in een concertzaal. Geen beschermende oordoppen nodig, maar een koptelefoon om het nóg beter te ervaren. Klink goed toch? Deze Haagse artiesten geven zo’n digitaal optreden!

Son Mieux
Camille’s ingrediënten voor een onvergetelijke avond? Een gitaar en zijn stem. Dat waar hij mee begonnen is. En om het nog sfeervoller te maken: hij nodigt maar een paar mensen uit voor zijn livesessies. Waar hij liedjes voordraagt aan de kijkers.  De optredens zijn voor Son Mieux de enige inkomsten, daarom kan je ook geld doneren. En die donatie geeft je direct toegang tot de thuissessie!

Goldband
De Haagse trots van PIP Den Haag. Goldband heeft de studio tijdelijk omgeruild voor de Barthkapel op Brouwergracht. Waar ze hun hits: Alles Kapot en Money is love akoestisch voordragen. 

The Indien
Hun nieuwste nummer ‘Blame You’ is pas net uit, maar de situatie waar we nu in zitten is natuurlijk niemand schuldig aan. Daarom troost Rianne en Casper je met een optreden vanaf de bank op Instagram. 
 

The Indien - at Home

Een bericht gedeeld door The Indien (@theindien) op

DI-RECT
Elke week plaatst DI-RECT een thuissessie op hun Facebookpagina. De welbekende Haagse band is inmiddels gewend aan grote podia waar duizende mensen op af komen, maar voor nu ging ze terug naar de basis. Geen rock and roll, maar een knus optreden in eigen huis.