Zsilt maakt strandspeelgoed van gerecycled plastic

18 augustus 2021

Als je tegen plastic in zee bent, moet je ook minder plastic aan zee gebruiken. Vindt Zsilt. En dus voegden ze daad bij het woord. 

 Aan de hand van Nederlands huishoudelijk plastic afval, zoals shampoo flessen en verpakkingen voor eten, hebben ze strandspeelgoed nieuw leven ingeblazen. In een eigentijdse jasje, met een stevig ontwerp.Samen met de ontwerper van de welbekende Dopperfles, maken ze in Den Haag kleurrijke speelgoed. Zo kunnen zelfs je toekomstige klein-klein-kleinkinderen er nog plezier van hebben. 

En die slimme ontwerpen zie je terug. De bootjes hebben twee losse onderdelen, waarmee je zand kunt scheppen of mee kunt spelen in het water. Het schepje en de zeef hebben de vorm van een potlood op de handvaten, zodat je kunt tekenen in het zand. En, deze emmer breekt écht niet af als je heen en weer loopt met een lading zand. Ook zandvormen en sets zijn te vinden. Oh, en nog een leuk feitje: al het speelgoed is gemaakt in Nederland.

Het zandspeelgoed van gerecycled plastic kun je vinden in de webshop van The Hague’s Finest. Met gratis verzending boven de 25 euro, of haal het op bij de afhaallocatie in de binnenstad!

De met emmer, schep en zeefje en een bootje